Florin Salam se pregateste temeinic pentru revenirea pe scena! Face in fiecare zi repetitii! "Cateodata il insoteste si Roxana"

Cantaretul se pregateste pentru un turneu prin Europa!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereFanii lui Salam de langa Capitala Italiei vor avea ocazia sa-l vada din nou pe acesta in actiune pe 24 octombrie, iar onorariul pe care vedeta il va incasa se ridica, zice-se, la 4000 de euro.

"Sunt al vostru Florin Salam si, in sfarsit, am un mesaj care va va bucura cu siguranta, mai ales pe fanii mei care ma asteapta cu atata nerabdare pe scena. Dupa cum stiti, sase luni nu am cantat, am anulat foarte multe concerte in tara si in Europa. Voi incepe un turneu prin Europa pentru a onora concertele pe care le-am anulat. Va astept la Roma! Veniti, va astept cu mare drag pe 24 octombrie", este mesajul artistului pentru admiratorii lui din patria lui Aligheri.

Pana la spectacol insa, manelistul se pregateste temeinic. Nu vrea sa-si dezamageasca fanii asa ca, dorindu-si succesul anterior pauzei din cariera, face repetitii zi de zi.

"Florin munceste foarte mult pentru turneul pe care-l va sustine in Europa, incepand cu 24 octombrie. Merge la repetitii cu trupa lui, in fiecare zi! Cateodata il insoteste si Roxana (n.r. logodnica lui) ca sa mearga treaba cu spor", a spus o sursa din anturajul manelistului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate