Florin Salam, show total! Cu o singură melodie a câștigat cât un director de multinațională, într-o lună VIDEO

Florin Salam este, cu siguranță, unul dintre cei mai bine plătiți maneliști de la noi, dar, ceea ce face cu adevărat diferența, este tariful pe care îl are pentru dedicații și sumele amețitoare pe care reușește să de încaseze la o cântare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Chiar dacă, deja regulat, Florin Salam tot anunță că se retrage din lumea showbiz-ului, manelistul făcând adeseori pauze de concerte, fiecare revenire pe scenă a celebrului artist care a lansat conceptul ”Nebunia lui Salam” este primită cu grămezi de bani.

Citeste si: Imagini îngrijorătoare cu Florin Salam! Artistul a ajuns la capătul puterilor Video exclusiv

Citeste si: Florin Salam, în bucluc! A rămas fără un membru din trupă după ce acesta a fugit din cauza datoriilor

Citeste si: Întâlnirea ”legendelor”! Florin Salam și Costi Ioniță, împreună în studio! Se anunță o bombă, iar noi avem detalii

Așa s-a petrecut și recent când, la o petrecere la care a fost invitat să cânte, Florin Salam a reușit o performanță greu de egalat în lumea maneliștilor. Mai exact, înconjurat de câțiva melomani, Florin Salam a început să cânte o melodie și, evident, banii au început să curgă din buzunarele ascultătorilor spre mâna manelistului.

Începutul, cam timid, s-a făcut cu câteva bancnote de 200 de lei, dar, după ce Florin Salam s-a încins la cântat, ajutat și de un pahar cu whiskey, lucrurile s-au ”clarificat”, iar bărbații care îl înconjuratu pe manelist au devenit extrem de generoși. Iar bancnotele cu pricina s-au adunat suficient de multe în mâna lui Florin Salam încât manelistul să pară că are nevoie de o plasă pentru a le ține pe toate. Și încîă nu terminase de cântat melodia cerută la dedicație de fanii săi, era abia la jumătate... Dar, deja, strânsese o sumă suficient de mare pentru ca un director de multinațională să fie, măcar puțin, invidios.

fara descriere

Florin Salam a fost la un pas de colaps din cauza datoriilor

 

 

În trecut, Florin Salam a mai avut mari probleme cu banii din cauza datoriilor. Celebrul manelist s-a făcut nevăzut la un moment dat, dar cămătarii nu i-au dat pace până nu a revenit „pe linia de plutire” din punct de vedere financiar. Foarte multe persoane îl căutau, la vremea respectivă pe Florin Salam, însă artistul a decis să „fugă” din țară până la liniștirea apelor. De alfel, într-o serie de interviuri, Florin Salam a recunoscut problemele cu banii pe care le-a avut, toate cauzate de jocurile din casino-uri și de consumul de diverse substanțe interzise.

fara descriere

Mai mult, la un moment dat s-a zvonit faptul că interlopii i-ar fi amenințat familia din cauza datoriilor mari pe care artistul le avea, iar unul dintre anunțurile de retragere ale lui Florin Salam din lumea muzicii a fost pus tot în cârca datoriilor pe care le avea.

 

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza epuizării

”Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, în aceste momente, Florin Salam este alături de familia lui, manelistul luând însă o decizie cât se poate de strictă, la rugămințile Roxanei Dobre. ”Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, ne-a mai spus sursa citată despre situația lui Florin Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate