Florin Salam, show total în casa lui Dan Bursuc! ”Am o datorie pentru fratele meu...”

Florin Salam a avut, de curând, o seară grea, în casa lui Dan Bursuc, cei doi maneliști având grijă să transforme întâlnirea lor într-un adevărat show.

Autor: Calin Perian

In articol:

Florin Salam și Dan Bursuc au petrecut, de curând, cu o ocazie importantă: nașterea unui copil al unui amic comun de-al lor. Iar evenimentul cu pricina s-a transformat într-un adevărat show.

Citeste si: Familia lui Florin Salam trăiește periculos. Imagini din zona zero a focarului din Italia

Citeste si: Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Scandal uriaș între interlopi! Florin Salam, victimă colaterală! Ce s-a întâmplat și ce a pățit manelistul

”Se face o fimare cu fratele meu, Florin Salam, pentru cumătrul meu, Edvin din America, că s-a născut nepoțelul lui Edvin junior”, a anunțat Dan Bursuc. Și, imediat, cu acordeonul în brațe, Florin Salam, părând ușor confuz, a făcut și o dedicație. ”Eu, care am o datorie pentru fratele meu, Edvin, știe că îl iubesc de ani de zile, și eu am scos prima melodie pentru Edvin, când eram puștan...”

, a anunțat Florin Salam și a luat câteva acorduri de acordeon.

Apoi, cu instrumentul în brațe, Florin Salam s-a apucat de cântat, dar nu înainte de a arunca câteva ”săgeți” pentru maneliștii din generația nouă. ”Edvine, îți cântă fratele tău... 300 de lăutari din ăștia de după Revoluție... Dar tot noi îți răcorim inima... Suntem modești, dar tu știi că cum îți cântăm noi nu îți cântă nimeni, de pe planetă.

Și după câteva șprițuri, eu, care nu mai când în România decât câteva luni...”, a fost o parte a dedicației făcute de Florin Salam, ușor incoerent la vorbit. Dar, când a venit vorba de muzică, Florin Salam i-a dat pe spate și pe cei care se aflau în casa lui Dan Bursuc, improvizând versurile necesare pentru a-l ”răcori” așa cum se cuvine pe Edvin din America.

Florin Salam cântă din copilărie

Florin Salam a avut, încă de la vârsta de patru ani, tangenţe cu muzica, părinţii lui fiind lăutari cunoscuţi. Normal, trăind într-o asemenea familie, Florin Salam a învăţat de mic să mânuiască intrumentele muzicale, prima lui mare pasiune fiind acordeonul pe care ajunsese să îl stăpânească la perfecţie. De altfel, pe când avea 18 ani, Florin Salam, pe atunci Florin Fermecătorul, s-a făcut remarcat cântând din voce şi la acordeon. Lansarea lui propriu zisă a avut loc ceva mai târziu, cu ajutorul lui Dan Bursuc, el ”rebotezându-se”, din Florin Fermecătorul în Florin Salam.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița din Blăgești a născut în secret? Vecinii au făcut dezvăluiri neașteptate: „Greu când ai unul, dar să mai ai 2…”

Brigitte și Florin Pastramă, față în față după ce au petrecut Paștele separat! Ce și-au reproșat cei doi

Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Acuzații grave la adresa Penitenciarului Rahova: „Nu am avut acces la cabinetul medical”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Cine îi va lua locul lui Iohannis? Surpriză totală în politică. El va fi noul președinte al României

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Melinda, furioasă pe Bill Gates. Legătura cu Jeffrey Epstein a clătinat cuplul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies