Vedete

Florin Salam si Adrian Minune au facut mare show la nunta lor! Cine sunt mirii putred de bogati care si-au servit invitatii cu crocodil la protap?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Florin Salam si Adrian Minune au facut mare show la nunta lor! Cine sunt mirii putred de bogati care si-au servit invitatii cu crocodil la protap?icon photo

Petrecere cu fast si plina de bogatii, in toiul zilei, in Capitala! Manelisti de seama au fost invitati la nunta unor tineri care au avut norocul sa se nasca in familia potrivita, cum ar spune unii.


Este vorba de Mali si Maya, baiatul celebrei vrajitoare Vanessa si aleasa inimii lui.

Cei doi si-au unit destinele exact in ziua in care Maya a implinit varsta majoratului. Cei doi au deja impreuna doi copii.


La petrecere s-a mancat pe saturate si s-a petrecut pe muzica lui Adrian Minune si a lu Florin Salam. Invitatii s-au delectat cu mancaruri aparte, iar aici s-a remarcat crocodilul la protap. Aligatorul a fost parjolit sub privirile invitatilor, multi nemaiauzind de asa grozavie.


Vanessa a avut grija ca unicul ei fiu sa aiba parte de o nunta de neuitat, aproape regala, si nu s-a uitat deloc la bani atunci cand a organizat-o.

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune