Vedete

Florin Salam si fiica lui, Betty, aleg acelasi nume pentru copiii lor! Dovada ca moartea Fanicai i-a marcat!

Florin Salam a devenit astazi tata pentru a 5-a oara, dupa ce sotia lui i-a daruit un baietel, cel de-al treilea copil pe care il au impreuna. Baietelul lui Florin Salam si fiul lui Betty Stoian vor purta amandoi acelasi nume - Stefan, nume ales in amintirea Fanicai Salam.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


Florin Salam si fiica lui, Betty, aleg acelasi nume pentru copiii lor! Dovada ca moartea Fanicai i-a marcat!

icon photo

Florin Salam a devenit astazi tata pentru a 5-a oara, dupa ce sotia lui i-a daruit un baietel, cel de-al treilea copil pe care il au impreuna. (Fiul lui Florin Salam este nascut sub o stea norocoasa) 

Micutul proaspat nascut se numeste Simon Stefan Stoian si va duce numele celebrului sau tata mai departe. Pe cel al parintelui sau, dar si pe cel al primei sotii a manelistului, regretata Stefania (Fanica) Stoian, care a murit de ciroza hepatica in 2009.

Doi Stefani in familia lui Florin Salam. Cum este posibil! 

Curios este insa faptul ca, desi bebelusul nascut astazi va fi declarat in acte Simon Stefan Stoian, fiul lui Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, va alege acelasi nume pentru primul ei nascut! Betty urmeaza sa nasca in luna septembrie, fix in luna in care era si ziua de nastere a mamei sale.

Surpriza! Cum se va numi baiatelul lui Betty Stoian

Artista a anuntat deja ca a ales numele pe care le va purta beiatelul ei, acesta urmand sa se cheme Mathias Stefan. Astfel, in scurt timp, in familia lui manelistului vor fi doi baietei care vor fi strigati Stefan. Numele a fost ales atat de Florin Salam, cat si de fiica sa pentru copiii lor, in amintirea Stefaniei, Fanicai Salam. Mai exact prima sotie a artistului si mama lui Betty. 

   

 

 

 

 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune