Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de botez ai fetei lui Tzancă  Uraganul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de botez, în această săptămână, după ce Tzancă Uraganul i-a rugat să-i creștineze fetița pe care o alintă Uraganița. Slujba a avut loc la o biserică din Ploiești, orașul natal al lui Tzancă.

Citeste si: Florin Salam va fi din nou bunic! Fiica lui, Betty, a dat vestea cea mare

Citeste si: Andrè, Florin Salam şi Nicu Alifantis, în topul pieselor de Crăciun întocmit de Ambasada Suediei la Bucureşti

Citeste si: Florin Salam, în lacrimi. A decis să divorțeze și să plece. A fost descoperit amantul

El a fotografiat momentul în care Uraganița era ștearsă cu prosopul de Salam și Roxana Dobre, după ce micuța a fost scoasă din cristelniță. “Multumesc nasilor fetiței mele care au botezat-o astazi”, a postat Tzancă. (vezi cum a fost surprins Florin Salam într-o benzinărie)

fara descriere

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de botez. Fratele lui Tzancă s-a luat de Salam

WOWbiz.ro a relatat recent că între Florin Salam și Tzancă Uraganul a existat un episod tensionat. Celebrul live pe care Florin Salam l-a făcut și în care s-a legat de Vulpița, făcând o paralelă între celebra Veronica din Blăgești și ”lăutarii noi, de după 2012” a născut reacții extrem de puternice în rândul colegilor de breaslă ai manelistului.

Cea mai dură replică a venit din partea lui Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganul. Miraj a încercat să-l pună respectuos la colț pe Florin Salam, despre care a spus că ”e fratele meu”, însă nu prea i-a ieșit. La câteva zile a venit replica lui Florin Salam, care a ținut să specifice că ”pamfletul cu Vulpița” nu se referea la Tzancă, și că acesta este ”fratele meu”. Miraj Tzunami a mai făcut și el un live în care și-a retras cuvintele mai dure la adresa lui Salam.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate