Florin Salam urma să fie măcelărit la Milano? Protectorul manelistului iese la atac: ”Dacă nu se băgau oamenii îl băteaţi rău de tot! Aveaţi maşina pregătită!”

Bătaia încasată de Florin Salam a fost premeditată, crede Mircea Nebunu’, fost lider al clanului Sortivilor şi protector al manelistului.

Autor: Radu Constantin

Mircea Nebunu’ crede că bătaia încasată de Florin salam la Milano nu a fost doar o întâmplare sau o ieşire a unui individ beat şi drogat, aşa cum s-a spus până acum. Mircea crede că întregul moment a fost pregătit de interlopii români din Milano, cu scopul de a-l umili pe regele manelelor.

”Ei spun că o să fie naşul nostru, Florin Salam.

N-are cum să fie, vă spun şi de ce! Voi spuneţi că nici n-aţi premeditat treaba, nu? Dacă n-aţi premeditat treaba şi n-aţi vrut să faceţi aşa ceva, cum de-l filmaţi chiar în momentul ăla? Să-l daţi la televizor, să-l înjosiţi! A fost plănuită, s-a şi văzut că aţi vrut să-l loviţi! În afară că ăla te împinge din spate şi tu îl arzi cu pumnul! După ce l-aţi lovit în halul ăla, l-aţi şi filmat! Nu v-a fost milă! Dacă nu se băgau oamenii ceilalţi care mai erau, îl băteaţi rău de tot, nu scăpa nebătut de voi. Şi dacă nu ziceam eu pe Facebook, nu-l lăsaţi aşa!

A doua la mână, se vede răutatea cu care aţi dat în el! Nu trebuia să-l puneţi pe Facebook să-l vadă o ţară întreagă. Văd copiii lui şi familia lui. Terminaţi-vă cu scuzele, lăsaţi-l în pace.(...)

Ce striga Salam în timp ce era bătut: ”M-aţi nenorocit”

Salam striga: ”M-aţi nenorocit”! Eu ştiu ce a fost acolo, că aveam un băiat acolo! Striga: ”M-aţi nenorocit, îmi distrugeţi viaţa. Lăsaţi-mă în pace!”

Uită-te pe filmarea aia mai bine să vezi cum l-ai împins pe omul ăla, i-ai făcut semn să-l lovească pe Florin Salam! Şi tu cică îl apărai pe Florin acolo, ce naiba! Îl aduci pe Florin Salam şi îl împingi pe omul ăla să-i dea, să-l lovească. Vă arăt filmările! Eu am avut băieţi acolo şi mi-au spus ca maşina era pregătită şi imediat l-aţi suit în maşină”, a povestit Mircea Nebunu’ într-un live pe Facebook.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Puştiu, mesaj în lacrimi după ce Salam a fost bătut: „Noi suntem bătuţi şi înjuraţi”

FABULOS! Agresorul lui Salam primeşte ameninţări în versuri: ”A luat foc toată planeta, mai bine fugi cu racheta, ai crezut că eşti spartan şi l-ai lovit pe Salam!”

Bătaia pe care a încasat-o Salam a fost premeditată! Manelistul a primit acum o săptămână următorul mesaj: ”Îţi trebuie o zguduială să suni mai bine, dar din aia tare! Te batem...

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Anunțul făcut de șeful PFIZER! Toți cei vaccinați cu AMBELE DOZE trebuie neapărat să știe acest lucru

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba despre cheagurile de sânge! Toți cei care s-au vaccinat trebuie să afle. S-a descoperit totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies