Florin, tanarul care sustine ca s-a fi iubit cu Sanziana: “Mi-a permis din prima zi sa o ating pe toate partile corpului!”

Scandalul dintre Florin si Sanziana Buruiana pare sa nu se mai sfarseasca! Tanarul care sustine ca ar fi avut o relatie de iubire cu blonda e dispus sa mearga la detectorul de minciuni ca sa demonstreze ca a spus adevarul, doar daca Sanziana indeplineste niste conditii.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descriereSanziana Buruiana si Florin erau cat pe ce sa se ia la bataie in platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D. Blonda a sarit sa-i dea cu microfonul in cap lui Florin, dupa ce acesta a inceput sa ofere detalii despre relatia lor de iubire. De cealalta parte, Sanzi sustine ca ea nu a fost iubita lui Florin. In curand e posibil sa-I vedem pe amandoi la detectorul de minciuni sau la politie pentru ca niciunul pare sa nu cedeze.

“Vreau sa-i reamintesc domnisoarei Buruiana ca eu am venit in platoul emisiunii WOWbiz ca sa demonstrez faptul ca nu eu am santajat-o si nu sunt obsedat, asa cum sustine ea, si nu pentru alte prostii. Pe mine nu ma intereseaza sa dau detalii intime din viata mea, dar vad ca Sanziana ma obliga sa o fac! Repet, vreau sa demonstrez ca declaratiile ei sunt false si nimic altceva. Si DA, sunt de acord sa merg la detectorul de minciuni, dar nu inainte sa isi dea acordul pentru inregistrari.

Ea ma provoaca la detector, eu o provoc la inregistrari! Vreau sa mai punctez faptul ca Alexandra, nu a recunoscut nimic, din pacate pentru Sanziana, a fost doar o strategie de a o face sa spuna adevarul si in mare parte a si reusit. Toata lumea s-a prins, numai Sanziana nu! Consider ca interventia Alexandrei a luat sfarsit, deoarece ea a demonstrat ce a avut de demonstrate. Si anume ca eu am spus adevarul, nu ca martorele ei mincinoase, care nu au mai avut curajul sa dea ochii cu mine pentru ca imi datorau niste scuze! Cred ca frustarea Sanzianei vine din cauza faptului ca aceasta NU mai poate pleca cu mine in Dubai, unde i-am promis o vacanta de vis si de neuitat! Spre dezamagirea ei, ea este cea care este obisnuita sa fie tinuta in cusca! Am fost prea flatat ca din prima zi mi-a permis sa o ating pe toate partile corpului”, a declarat Florin pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate