Florin, un jandarm din Constanța, a devenit eroul unei tinere de 17 ani. Mama fetei i-a trimis o scrisoare emoționantă drept mulțumire: „Fața si mâinile îi erau acoperite de sânge...”

Un jandarm a devenit îngerul păzitor al unei tinere implicate într-un accident rutier.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Un om al legii a demonstrat că simțul civic și viteza de reacție sunt două elemente care pot salva viața unei persoane.

Florin a observat că o mașina a fost implicată într-un accident. Chiar dacă se îndrepta spre casă, jandarmul nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul persoanelor din vehicul.

Citește și: Ce a făcut Cristina Șișcanu în club, la ziua lui Cătălin Botezatu! Mădălin Ionescu se afla acasă în tot acest timp: „Fără soț”

Mama tinerei, scrisoare de mulțumire pentru Florin, îngerul păzitor al fiicei ei

Florin nu a stat pe gânduri în momentul în care a văzut mașina avariată din cauza impactului. În vehicul se aflau patru tineri. Cei trei băieți și fata din mașină au rămas blocați printre fiare, iar din mașina zdrobită ieșea fum, semn că în orice moment autoturismul ar fi putut să ia foc.

Jandarmul a sărit imediat în ajutorul tinerilor, înainte ca accidentul să se transforme într-o adevărată tragedie. Omul legii a deconectat prima dată bornele bateriei și a început să îi scoată pe tineri din mașină.

Cei trei băieți erau conștienți, însă adolescenta în vârstă de 17 ani nu era. Aceasta era rănită destul de grav și nu reacționa, așa că omul legii i-a acordat primul ajutor, până la venirea ambulanței.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Fiindcă a salvat viața tinerei, mama acesteia a ținut să îi mulțumească lui Florin într-un mod inedit, și i-a trimis o scrisoare acestuia.

„Doresc ca prin această simplă hârtie să aduc mulțumiri colegului dumneavoastră, Florin Cotîrlă, cel care a salvat viața fiicei mele.”, a scris mama fetei.

jandarm, erou, om al legii, accident rutier, tragedie, constanta

Un jandarm a devenit îngerul păzitor al unei tinere implicate într-un accident rutier.

[Sursa foto: Captură foto]

Și colegii jandarmului sunt foarte mândrii de omul pe care îl au în echipă, așa că au postat toată întâmplarea pe pagina de Facebook a instituției.

„Florin se îndrepta spre casă. Tocmai ieșise din serviciu. Era aproape ora 20.00. Pe partea stângă a drumului a văzut la un moment dat o mașină grav avariată din care ieșea fum. A oprit imediat și a mers să vadă despre ce este vorba. Dinspre mașină se auzeau strigăte de ajutor. Patru tineri- 3 băieți și o fată- erau prinși între fiarele mașinii. A deconectat bornele bateriei de la mașină, pentru că era un pericol iminent ca aceasta să ia foc.

Florin a verificat apoi starea victimelor, timp în care a sunat și la 112 și a solicitat un echipaj medical. Cei trei băieți erau conștienți, dar se aflau în stare de șoc. A reușit să îi scoată pe rând din autoturism. Fata, însă, o tânără de 17 ani, nu dădea semne de cooperare. Avea puls, însă era inconștientă. Fața si mâinile îi erau acoperite de sânge și nu putea reacționa la niciun impuls. Și-a dat seama că era vorba despre o situație gravă.

Cursurile de prim-ajutor pe care le-a urmat, dar și sfaturile fratelui său, care este medic, l-au ajutat pe Florin să ia deciziile corecte în ce privește intervenția în cazul fetei. La îndrumarea asistentei de pe echipajul medical, Florin a reușit să îi pună fetei gulerul și să o scoată, astfel, din mașină, conducându-o spre ambulanță.

La scurt timp de la această întâmplare, la sediul Jandarmeriei Constanța, unitatea unde Florin își desfășoară serviciul, s-a primit o scrisoare de mulțumire pentru modul în care colegul nostru a intervenit, salvând viața celor 4 tineri. Scrisoare era un gest de recunoștință din partea mamei fetei căreia Florin i-a acordat nu doar primul ajutor, ci o șansă la viață.

Citește și: Emily Burghelea, detalii inedite după ce a aflat că va fi mamă de băiat! Vedeta și-a sărbătorit soțul într-un decor de vis| EXCLUSIV

Florin Cotîrlă lucrează în Jandarmerie de doar 3 luni. Este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și are gradul de sergent major”, se arată pe rețeaua de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe. Ce planuri de viitor aveau cei doi? „Ne doream foarte mult să…”

Rareș a murit în propria casă, lângă sora lui, la doar 14 ani. Băiatul din Vâlcea cânta în corul bisericii și era iubit de toți cunoscuții săi

Cadou de sute de mii de mii de euro pentru Jador. Ce și-a cumpărat artistul de sărbători: ,,Am nevoie de ceva mai mare”

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Cadou de sute de mii de mii de euro pentru Jador. Ce și-a cumpărat artistul de sărbători: ,,Am nevoie de ceva mai mare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies