Florin Zamfirescu: "A plecat urat, inselat, in prag de divort, nu merita asa ceva"

Florin Zamfirescu a declarat ca regreta decesul colegului sau Şerban Ionescu, precizand totodata ca se bucura ca acesta a scapat de chinul care i-a marcat ultima parte a vietii.

Distribuie pe:

Cei doi se cunosteau de pe vremea cand erau studenti, dupa cum a mai spus Zamfirescu.

"Lasa in urma roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil si ne lasa pe toti in urma. Serban Ionescu a plecat", a spus trist Florin Zamfirescu.

El a precizat ca Serban Ionescu a fost un actor si un om minunat, dar si un coleg extraordinar. "Intr-un fel ma bucur ca a scapat de chin, pentru ca stiu prin ce a trecut", a spus Zamfirescu.

El a mai adaugat: "Era un actor unic in Romania. O viata intreaga am invatat de la el. Am jucat in multe piese. Imi aduc aminte si acum: eu eram cel care murea, iar cel care ramanea in viata. Era un om puternic. Nu l-am vazut de un an, dar vorbeam la telefon. Am tinut legatura.  Eu stiam ca boala lui e fara leac. Noi vorbeam intre noi, stiam ce are. Imi pare rau ca in ultimele lui luni ale vietii a plecat urat, inselat, in prag de divort, nu merita asa ceva. Sigur, Magda e o femei buna, nu judec pe nimeni. Dar el a plecat lovit pe lumea cealalta. Am auzit de Irina - ca e femeia care i-a stat alaturi. M-am bucurat ca exista o persoana care sta langa el. O persoana careia sa-i pese de el, care sa-i aline gandurile"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate