Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul în cazul crimelor de la Caracal: „Toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați”

Nu mai e un secret că Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul. “Atențiune: la Caracal avem o bariera către adevăr! Sunt persoane oficiale care acționează pentru ascunderea adevărului. Și nu sunt putine. Vedem cum toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați. Cazul Condrea ne-a arătat același lucru.”, a postat celebrul actor. (vezi ce părere are Cristi Mitrea despre poliţiştii de la Caracal)

Citeste si: Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său! Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

Citeste si: Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul: „Trăim vremuri incredibile" 

„Trăim vremuri incredibile in care Minciuna se recomandă a fi singura realitate, adevărul este infracțiune, iar noi toți ori carne de tun, ori marionete...Se procedează înspre naucirea minților noastre, amorțite de promisiuni, de reclame, de iluzia fericirii asigurate.Suntem prinși in capcana părăsirii adevărului, a cinstei, a cuvântului dat, a iubirii și a încrederii, adică a lui Dumnezeu...Suntem “vai de capul nostru”!”, a mai scrris Zamfirescu.

fara descriere

Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul: "Polițiștii noștri bravi adulmecau miros de friptură peste gard" 

S-a aflat că Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul. „Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un “cadavru” prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața. Probabil polițiștii noștri bravi, adulmecau miros de friptură peste gard, fapt care i-a oprit, așteptând doar ordinul de a lua loc la masă...N-a fost nici un miros? Atunci cum a fost ars cadavrul? N-a fost ars? Atunci unde a dispărut? Pe sub nasul bravilor eroi de la Plevna? Prin vreun tunel acoperit cu frunziș? Unde, unde? Nu știu unde...”, a încheiat actorul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate