Florin Zamfirescu traieste clipe de neimaginat! "Lasati-ma in pace. Trec prin cea mai grea perioada a vietii mele"

Problemele s-au tinut lant in ultima perioada de Florin Zamfirescu. Mai intai a fost divortul de Catalina Mustata, femeia care i-a fost alaturi in ultimii 20 de ani.

Distribuie pe:

Actorul nu a vrut sa para marcat de aceasta despartire, dar se pare ca supararea l-a macinat, pentru ca, in urma cu cateva luni, Zamfirescu a ajuns de urgenta la spital.

fara descriere

Medicii i-au gasit probleme cu inima, iar pentru asta este nevoit sa urmeze un tratament. “Cu sanatatea sunt mai bine, iau niste pastille pentru tensiune, e un tratament pe care trebuie sa-l tin o vreme”, a declarat actorul, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Florin Zamfirescu munceste de dimineata pana seara pentru a uita de singuratate si de divort. Actorul ne-a  declarat ca parcurge cea mai grea perioada a vietii lui, insa nu a dorit sa dea prea multe lamuriri.

fara descriere

Nu doresc decat sa fiu lasat in pace in cea mai grea perioada a vietii mele. Nu cer ajutoare, dar nu accept nici piedicile puse cu cinism mercantil”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Ca ii este bine sau rau numai el stie, insa cert este ca isi mai face timp si pentru prieteni. Recent, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins cot la cot cu o cunoscuta regizoare, insa Florin Zamfirescu sustine ca sunt doar prieteni.

fara descriere

Nu sunt  impreuna cu regizoarea Cris Simion, am iesit la pranz impreuna si am fost fotografiati. Ne leaga doar o prietenie. Eu nu am timp de nimic, nici de mine. Lucrez de dimineata pana seara, sunt la scoala, la repetitii, astea sunt activitatile mele”, a mai spus actorul.

fara descriere
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate