Florina Cercel, dezvaluiri din intimitatea! Povestile de dragoste traite alaturi de barbatii din viata sa

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Florina Cercel a avut o viata amoroasa plina de dezamagiti. Desi este o actrita renumita si o femeie foarte frumoasa, Florina nu a avut noroc si la capitolul dragoste. 
 
 „Era unul dintre cei mai mari medici din oraş, se numea Liviu Perian, cu 11 ani mai mare ca mine şi am devenit în scurt timp cel mai îndrăgit cuplu din oraş. S-a îndrăgostit de mine zărindu-mă în oraş, pe stradă, s-a interesat, a aflat cine sunt şi a început să-mi trimită flori şi scrisori la teatru. De ziua lui, m-a invitat la petrecere şi, după 12 ore de dans, m-a condus acasă şi i-a spus mamei: «Doamnă o iubesc pe fiica dumneavoastră şi vă cer mâna ei.» Ne-am căsătorit în 1966. 
 

 

 
Ne-am cumpărat o casă frumoasă, am mobilat-o şi, când în sfârşit am crezut că totul este perfect, boala lui a venit ca un trăsnet: cancer pulmonar. A fost cumplit, opt luni a durat, fiind medic, era foarte greu să-i ascunzi. Nouă zile a fost în comă. Era ziua lui când am aflat diagnosticul şi, din acel moment, n-am mai putut urca pe scenă. Şi mult timp după moartea lui, n-am mai putut juca.”, a marturisit Florina Cercel, intr-un interviu pentru Formula AS. 
 
Peste sapte ani, Florina Cercel s-a recasatorit. De aceasta data cu un inginer. Actrita spune despre el ca era foarte gelos si ca acest lucru le-a stricat casnicia. 
 
„M-am recăsătorit cu un inginer. Un bărbat inteligent, frumos, dar extrem de gelos. L-am iubit şi m-a iubit, dar nu şi-a putut înfrânge gelozia. Cred că gelozia e o boală care se ia, începusem şi eu să fiu geloasă, ne-a făcut rău la amândoi. Căsnicia noastră n-a mers. Am divorţat.”
 
A urmat si o a treia relatie de lunga durata, insa s-a terminat printr-o mare dezamagire. 
 
„Au fost opt ani minunati, dar s-au terminat printr-o mare dezamăgirea a mea. Sentimentele mele au fost puternic rănite şi am suferit mult, un timp.” 
 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate