Floyd Mayweather in fata unui proces cu fosta iubita! A amenintat-o cu pistolul, a tinut-o captiva si a amenintat-o ca va da presei poze indecente cu ea! Vezi aici detaliile unui scandal exploziv!

Fostul campion la box, Floyd Mayweather, a dat de belea chiar inainte de meciul de a reveni in ring intr-o partida cu Marcos Maidana.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMayweather risca sa plateasca acum despagubiri senzationale sau chiar sa ajunga la puscarie dupa ce a fost implicat intr-un scandal de catre fosta iubita, Shantel Jackson.

fara descriereEa a dezvaluit presei ca in ultima perioada a trait clipe de cosmar alaturi de pugilist. A spus ca acesta a amenintat-o, a tinut-o captiva si chiar a amenintat-o cu pistolul. Mai mult, el i-a transmis ca are poze compromitatoare cu ea si le va da presei daca ea face vreo actiune impotriva lui.

fara descriereTanara de 29 de ani nu a mai suportat teroare si i-a spus ADIO dupa opt ani de relatie si a spus totul presei. Acum, Mayweather va avea de infruntat un proces in care este acuzat de violenta, santaj, privare de libertate si furt de la fosta iubita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate