Folosesti Facebook si Twitter des? Uite ce mega beneficiu iti aduc aceste companii - Buzunarul tau o sa fie mai plin de acum

Reţeaua de microblogging Twitter ar putea fi disponibilă pentru unii utilizatori şi fără internet, potrivit Reuters.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCei de la Twitter colaborează cu U2opia, o compania din Singapore care face aplicaţii pentru telefoane. Mai exact, aceştia trebuie să găsească o soluţie de a aducă Twitter şi pe telefoane care nu au internet sau capabilitatea de a se conecta la acesta. Deocamdată nu este foarte clară forma în care va apărea Twitter pe telefon, însă din câte se pare, utilizatorii vor tasta un cod scurt şi vor putea avea acces la microblogging.

Un purtător de cuvânt al Twitter a confirmat, pentru Mashable, parteneriatul cu specialiştii din Singapore, însă nu a vrut să dea mai multe detalii legate zonele în care Twitter va implementa acest sistem.

Din câte se pare, U2opia lucrează şi cu Facebook pentru a implementa un sistem asemănător. Cei care nu au acces la internet pe telefon vor putea vedea postări de pe Facebook doar text, fără poze şi video, informeaza stiri.yahoo.com.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate