Forma corpului tau dicteaza cat de predispusa esti la diverse boli! Afla care sunt!

Se pare ca cele doua clasificari ale corpului unei femei, respectiv foma de mar si forma de para, nu sunt folositoare numai pentru a ne alege hainele potrivite.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAstfel, in urma unui nou studiu realizat de cercetatorii de la UC Davis se pare ca forma corpului nostru poate sa ne dea foarte multe indicii cu privire la bolile la care suntem predispuse.

In primul rand, trebuie sa intelegem ce inseamna o femeie cu corpul in forma de para si o femeie cu corpul in forma de mar.

Ei bine, daca esti genul de femeie la care grasimea se acumuleaza pe fund si coapse, atunci ai forma corpului de para, iar daca esti tipul de femeie la care grasimea se acumuleaza pe abdomen si in zona sanilor, ai corpul in forma de mar.

Potrivit studiului mentionat mai sus, femeile cu corpul in forma de para prezinta un risc mai mic de imbolnavire de anumite afectiuni, spre deosebire de femeile cu forma corpului in forma de mar. Cu toate acestea, coprul in forma de para nu este deloc scutit de afectiuni.

Cei de la UC Davis au conchis ca daca grasimea pe care o acumulezi este concentrata in zona fundului si a coapselor, ai putea fi predispusa sa te imbolnavesti de diabet. Acest lucru este cauzat de faptul ca presiunea sangelui este mai mare din cauza unei proteine care se gaseste in cantitati mari in grasimea de pe fese, de exemplu. Astfel, cele dintre noi care au corpul in forma de para pot fi in pericole de mai multe afectiuni circulatorii si ale inimii.

Citeste aici mai multe!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate