Fost campion al Romaniei condamnat la inchisoare pentru lovire

Distribuie pe:

fara descriereFostul boxer de performanta, Andrei Daramus, campion al României la juniori si luptator in gale K1, a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la o a doua pedeapsa sub supraveghere pentru lovire. Daramus a primit 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare.

Judecatoria Alba Iulia l-a condamnat pe Andrei Daramus la aceeasi pedeapsa, dar cu executare. La Curtea de Apel a fost admis recursul inculpatului, iar instanta a decis suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei. in dosar au mai fost condamnati alti doi inculpati: Petru Aurel Radu si Ioan Patitia Dobre. Cei trei sunt judecati pentru faptul ca au agresat trei persoane, doi barbati si o femeie.

Este a doua condamnare cu suspendare pe care o primeste Andrei Daramus in decurs de doar un an de zile. in acest dosar, alaturi de fostul boxer au mai fost condamnati Gheorghe Voicu Daramus, Laurean Aurelian Daramus si Marius Florin Gheorgiu, la câte 1 an de inchisoare, tot cu suspendare. Infractiunea pentru care au fost condamnati cei 4 inculpati are legatura cu un scandal din septembrie 2009. Daramus mai este judecat intr-un alt dosar penal la Judecatoria Alba Iulia, alaturi de alti cinci inculpati, interlopi din Alba Iulia. Toti cei sase au fost implicati intr-o bataie, in 2009, la o terasa de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate