Fost prieten al lui Lino Golden, dezvăluiri în premieră despre ce s-a întâmplat la Survivor, între acesta și Lola! ”Era femeia unui om din emisiune! Să te duci și s-o faci...” Dezvăluiri EXCLUSIVE

Mathias Alexandro, prietenul lui Lino Golden, a decis să dezvăluie amănunte necunoscute publicului despre ce a făcut acesta la Survivor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

lino golden
Lino Golden și-a fpcut dușmani la Survivor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mathias Alexandro, prieten și coleg de scenă cu Lino Golden până la plecarea acestuia din echipa lui Alex Velea, a ieșit cu un atac dur la adresa trapperului. Mathias, care a fost prezent în platou la Fan Arena și a încercat să-i ia apărarea lui Lino, spune că interpretul a înjurat-o mult mai rău pe ”femeia unui om din emisiune” și că toți cei din platou ”îl urau de moarte”.

Lino Golden a folosit un cuvânt greu de reprodus la adresa Lolei


In articol:

lino golden, blvckmatias
Mathias a venit în studio să-i ia apărarea lui Lino Golden[Sursa foto: Captură KANAL D]

Conflictul la care face referire Mathias a fost între Lino Golden și războinica Lola. În imaginile difuzate, Lino i-a spus Lolei că este ”babă” și că e ”o greșeală a naturii și că ar fi trebuit să fie bărbat”, însă, în realitate, Mathias spune că Lino a înjurat-o mult mai rău.

În studio, alături de Mathias au mai fost: Cristina Șișcanu, iubitul Lolei și iubitul lui Ruby.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Mathias Alexandro: ”Oamenii ia te urau de moarte”

A venit înapoi din Survivor, după ce ne-a înjurat pe toți, că el e nebun, e șmecher... Am ajuns să... am fost la emisiune la Kanal D să-l apăr pentru niște c... care... bă, nene, n-ai cum să-l aperi pentru așa ceva. Să te duci s-o faci zdreanță pe femeia unui om de acolo de la emisiune,... bă, nene, Golden Boy Society nu sunt băieții ăștia pe care încerci tu să-i afișezi, Lino. Noi nu suntem așa! Dar nu contează, m-am dus la emisiune, am stat o oră acolo cu niște oameni care te urau de moarte și te-am apărat până la capăt.

blvckmatias, iubit lola
Mathias l-a înfruntat pe iubitul Lolei, la Fan Arena[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ai venit înapoi în București, ai început să plângi, că vă iubesc, că alea... Te-am crezut.

”Te credeai prea vedetă”

Ulterior, tu ai început să te schimbi total, din cauza faptului că tu, cât ai fost plecat la Survivor, eu, nemaiavând concerte, logic că a trebuit să fac ceva. Și atunci, Alex mi-a zis: bă, nene, până vine ăsta din Survivor, Du-te la studio și fă piese. Până ai venit tu de la Survivor, albumul Golden Gang era gata, ai intrat și tu ca un păcălici pe ultimele două piese, fiindcă nu te-a interesat... Tu te crezi prea vedetă, ești nebun, să stai cu noi în studio, să lucrezi la piese!... De ce nu ești pe ”Ferrari”, de ce n-ai fost pe hiturile de pe albumul Golden Gang? Pentru că te credeai prea vedetă să stai cu noi să lucrezi!”, a povestit Mathias Alexandro sau Blvckmatias, cum mai este cunoscut acesta în lumea showbizului.

Lola
Lola a fost jignită de Lino Golden[Sursa foto: Captură KANAL D]

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lino Golden, mesaj cu subînțeles, după ce Alex Velea l-a numit ”șerpișor”

Lino Golden, decizie de ultimă oră după scandalul cu prietenul lui Alex Velea: ”Prea mulți șerpi...”

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Lino Golden, acuzații dure la adresa unui apropiat de-al lui Alex Velea: ”Tu, necunoscutule, încerci să-ți faci un nume...”

Alex Velea și-a concediat managerul, după scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh. De partea cui a rămas Mădălin Moșoiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies