Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne arestat pentru că făcea ședințe de șamanism cu droguri. Oamenii plăteau o sumă uriașă pentru o astfel de ședință

Gelu Oltean, ostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Gelu Oltean, concubina sa și un cetățean britanic au fost arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri.

Citeste si: Călin Geambașu dă de pământ cu fosta soție: ”Acum, "mămica responsabilă" trăiește în vagabondaj, în casa unei prietene!”

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, foc și pară după ce a părăsit competiția: „O simplă părere m-a costat eliminarea”

Citeste si: Anunț incredibil al lui Florin Salam: ”Rugăm persoanele care au trimis bani să ia legătura cu organele de poliție!”

Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne arestat pentru că făcea ședințe de șamanism cu droguri. La ședințe au luat parte zeci de oameni care au plătit bani grei

Fostul șef al DGIPI organiza ședințe de șamanism într-o casă din Dâmbovița, în cadrul cărora se consumau droguri de mare risc.

„Aceștia organizau într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, potrivit DIICOT Brașov.

La ședințele de șamanisn participau zeci de oameni care plăteau și 350 de euro pentru o singură ședință de senzații tari.

fara descriere

Alături de fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne au mai fost reținuți Vanessa Youness, fondatoarea unei clinici de welleness de lângă București, și un cetățean englez, Thomas Lishman. Oltean ar fi organizat, împreună cu Vanessa Youness, ședințe de șamanism la clinica acesteia unde folosea un drog halucinogen.

fara descriere

Drogul pe care cei trei infractori îl foloseau se numește dimetiltriptamină și este considerat cel mai puternic drog psihedelic. DMT, supranumit „molecula spiritului", este substanţa pe care cercetătorii o studiază de 70 de ani, pentru a-i înţelege efectul. Drogul conţine Ayahuasca, un amestec șamanic folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, informează Digi 24.

Gelu Olteanu nu este la prima cercetare penală. În 2016 a fost luat la întrebări de oamenii legii, după ce el, împreună cu alți trei chestori de poliție și doi comisari șefi, au luat bani din bugetul instituției.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate