Fosta "amanta a lui Gica Popescu" si-a refacut viata! Tamara s-a maritat la 4 ani dupa despartirea de fostul mare fotbalist! A devenit mama unei fetite! EXCLUSIV

Tamara a fost numita de presa „amanta lui Gica Popescu” dupa ce au paparazzii i-au fotografiat pe cei doi impreuna.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereGica Popescu, fostul capitan al nationalei si al Barcelonei, are o casnicie indelungata cu Luminita, femeia care i-a daruit doi copii, Maria (16 ani) si Nicholas (14 ani). La un moment dat, relatia dintre Gica si Luminita a fost zguduita de informatia ca fostul mare fotbalist ar avea o amanta, pe nume Tamara. (uite-i pe Gica si pe Luminita distrandu-se pe iahtul familiei).

fara descriere

Popescu si Tamara au fost surprinsi de paparazzi in 2008, iar revista Ciao, care a dezvaluit povestea, a reamintit, mai tarziu, ce s-a intamplat. „La începutul lui 2008, revista Ciao! publica povestea de iubire a fostului căpitan al FC Barcelona cu o anume Tamara Matei, originară din Huşi, judeţul Vaslui, fostă juristă la Primăria Capitalei. Tamara era ferm convinsă că Popescu va divorţa pentru ea. După apariţia materialului, Popescu a divorţat, într-adevăr, dar de amantă, nu de soţie”, scria revista.

fara descriereDupa acel moment, Tamara a intrat intr-un con de umbra. Ea si-a vazut de cariera, infiintandu-si un cabinet de avocatura, fiind mandra de performantele ei. „Am intrat in avocatura in 2006 si de atunci practic cu bucurie si mandrie profesia de avocat comercial cu sentinte favorabile (99,99% dintre ele) , cu corectitudine si respect fata de client”, a marturisit Tamara. Ea s-a maritat, in 2012, la 4 ani de la povestea cu Gica Popescu, cu un om de afaceri olandez, caruia i-a daruit o fetita.

fara descriere

fara descriere

Vezi imagini cu Gica Popescu dupa ce s-a ingrasat!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate