WOW

Fosta amanta a lui Kamara, dezvaluiri din dormitor: "E cel mai bun la pat! Cu el faceam maratoane de sex, am rupt patul"

Madalina a fost mai sincera ca niciodata. Fosta amanta a lui Kamara a stat de vorba cu reporterul WOWbiz si a facut dezvaluiri intime.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fosta amanta a lui Kamara, dezvaluiri din dormitor: "E cel mai bun la pat! Cu el faceam maratoane de sex, am rupt patul"icon photo

Madalina si-a facut recent un tatuaj de dragul lui Kamara. O echipa de filmare a surprins-o in timp ce se afla pe pat si se lasa desenata pe coapsa.

"Ma tatuez! Ce sa fac? Imi fac un tatuaj! Cand eram cu Kamara, vorbisem sa ne facem tatuaje identice, dar nu am apucat. Fusese ideea lui! Am zis sa il fac macar eu, daca el nu e aici. Nu stabilisem ce anume sa ne facem, dar ziceam ca va fi identic", a spus Madalina la WOWBIZ.

Fosta amanta a cantaretului sta mereu cu gandul la Kamara. "Iubirea noastra nu s-a consumat, a fost ceva mult prea scurt intre noi. Ma mai gandesc la el, ce sa fac?! Imi doream un tatuaj la vedere, iar lui ii placeau coapsele mele, de-aia am ales sa il fac aici. Am fost foarte mandra cand si-a asumat relatia cu mine", a declarat ea.

Madalina si-a gasit un loc de munca in Bucuresti: "Intre timp m-am angajat, mi-am reglat programul. Fac unghii".

Reporterul WOWbiz a mers sa-si faca unghiile la Madalina. Bruneta si-a deschis sufletul in timpul programarii la manichiura.

Test fulger:

Sex cu lumina aprinsa sau stinsa?

Sex cu lumina stinsa! Da, vorbesc serios. Aparentele uneori insala.

Dragoste sau sex?

Dragoste nu sex.

Kamara e cel mai bun la pat! In pat si pe unde mai apuci. Ultima data a fost pe jos, pentru ca se rupsese patul. Maratoanele le faceam pe zi, pentru ca noaptea aveam treaba amandoi. A fost dragut cand am facut dragoste cu el, a fost un moment foarte pasional.  Dupa ce am facut dragoste, l-am rugat sa mearga cu mine sa imi iau o cafea. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune