Fosta amanta a unui candidat la Presedintia Romaniei da lovitura la Hollywood! Elena Beuca lanseaza peste o saptamana, in SUA, un lung-metraj ultra-premiat

Romanca pentru care fostul candidat la Presedintia Romaniei, Raj Tunaru, a stat 5 ani la inchisoare, se pregateste sa-si faca debutul pe marile ecrane din Statele Unite in calitate de regizoare.

Autor: Radu Constantin

Pe 8 decembrie are premiera in Statele Unite filmul „D-love”, o productie de lung-metraj in care rolul principal il joaca romanca Elena Beuca. Este primul proiect pentru marele ecran in care Elena este si regizoare. Filmul are deja 12 premii castigate in Statele Unite si alte 4 nominalizari, fiind deja considerat una dintre cele mai bune productii independente ale anului. 

Pentru Elena Beuca (37 de ani), proiectul reprezinta o incununare a unor eforturi care au inceput acum 10 ani si care au avut ca obiectiv intrarea in „cetatea filmului” de la Hollywood. Elena a jucat in aproape 20 productii, majoritatea seriale si scurt-metraje, a fost de 9 ori producator, a regizat 4 filme si a facut scenariul pentru alte doua.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies