Fosta campioana mondiala la gimnastica canta acum in corul bisericii penticostale!

Sabina Cojocar, fosta campioana mondiala la gimnastica, antreneaza in Sibiu, iar in timpul liber canta intr-un cor bisericesc.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereCampioana mondiala la gimnastica, in 2001, impreuna cu echipa, Sabina Cojocar a devenit astazi una dintre cele mai apreciate antrenoare din Sibiu, orasul ei natal. In fiecare zi, Sabina merge la sala de gimnastica, locul unde si ea a facut primii in acest sport. Acum, in calitatea de antrenoare, cauta sa descopere viitoare talente. “Sibiul a dat cateva gimnaste mari de-a lungul timpului. Mi-as dori ca acum, din postura de antrenoare, sa pot descoperi fetite talentate care sa ajunga sa evolueze la cel mai inalt nivel”, a declarat Sabina Cojocar pentru WOWbiz.ro.

Fosta campioana mondiala a dezvaluit ca in timpul liber obisnuieste sa mearga la biserica penticostala, pentru a interpreta cantece religioase. “Fac parte din corul bisericii, iar acest lucru ma face sa fiu cat se poate de fericita!”, a explicat Sabina, care, cu multi ani in urma, a incercat sa cocheteze cu lumea muzicii. “Am un pic de voce. Dar pentru a face o cariera intr-un astfel de domeniu e nevoie ca tot timpul sa ti-l dedici muzicii”, a adaugat Sabina Cojocar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate