Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă a ajuns să vândă petarde. "Nu-i o faptă rușinoasă..."

Fosta consilieră de stat, Dana Varga, a schimbat registrul și s-a apucat de o afacere destul de interesantă.

Distribuie pe:

Fosta consilieră a lui Dăncilă a ajuns să vândă petarde.


In articol:

Potrivit unei surse de la Cancan, în spațiul public a apărut o fotografie în care fosta consilieră apare în spatele unei tarabe cu dispozitive pirotehnice.

Dana Varga a confirmat, într-un interviu acordat reporterilor Cancan, că în perioada sărbătorilor, și-a ajutat fiul să comercializeze petarde și artificii, totul fiind perfect legal.

Fiica celebrului bulibașă Rudolf Varga, din Gilău, suspectează că fotografia în care apare lângă taraba cu artificii a fost făcută în semn de răzbunare, din partea minorităților rrome, cu care are probleme.

”Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a precizat Dana Varga, ca o exlicație a ipostazei în care a apărut.

Citeste si: De nerecunoscut! Cum arăta Florin Salam pe când nu era starul manelelor de astăzi Video

Citeste si: Și el a uitat de filmările acestea! Cum a fost abuzat, pe scenă, manelistul Adi Minune de o femeie prea insistentă

Citeste si: Stenogramele șocante dintre Gheorghe Dincă și colegul de celulă: "Mi-a zis să nu o duc la produs..."

Nu e prima oara când Dana Varga uimește

Anul trecut, Dana Varga a renunțat de bună voie la funcția de consilier de stat. Înainte de acest lucru, fostul demnitar a stârnit controverse, odată cu publicarea unei poze în care Klaus Iohannis este comparat cu dictatorul Adolf Hitler.

Postarea, aparută în vara anului trecut, a fost înlăturată de pe Facebook, însă prea târziu, pentru că Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiese" a reacționat.

„Gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”, au precizat reprezentanții institutului.

Fosta consilieră a lui Dăncilă a ajuns să vândă petarde.

Colegii i-au cerut înlăturarea din funcție

Asemanarea nepotrivită a fost "sancționată" și de colegii fostului demnitar.

„Imediat după ce, pe data de 5 august, dna Dana Varga a distribuit pe contul său de Facebook un colaj de fotografii inadecvate, s-a hotărât sancţionarea ei în forurile statutare ale ALDE. În acelaşi timp, conducerea ALDE a cerut premierului Viorica Dăncilă să o demită din funcţia de consilier pe dna Dana Varga. Premierul Viorica Dăncilă a ales să nu dea curs solicitării ALDE”, au transmis, la vremea respectivă, reprezentanții ALDE.

Fosta consilieră a lui Dăncilă a ajuns să vândă petarde.

Dana Rozalia Varga a ocupat funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă din 2017. Ea a mai fost în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului și în Guvernul condus de Victor Ponta. În ianuarie 2015 a fost numită consilier de stat pe problemele romilor, dar, când Dacian Cioloș a devenit prim-ministru, ea a demisionat din funcție, după numai o lună.

Dana Varga, consilier de stat responsabilități în problematica minorităților, a demisionat din ALDE după ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că se retrage de la guvernare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate