Fosta dansatoare a Deliei Matache a facut furori cu o rochie rosie! A iesit in club fara iubit si a innebunit masculii cu trupul ei

Distribuie pe:

fara descriere

 

Andreea Popescu si-a scos artileria grea din dulap. Bruneta s-a afisat la inaugurarea unui club din Capitala-patronat de Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache, intr-o rochie sexy cu spatele gol. Culmea a fost ca dansatoarea a venit neinsotita la eveniment.

“Iubitul meu este plecat din tara. Insa nu sunt singura, am alaturi cei mai buni prieteni, dar si pe fratele meu”, a declarat Andreea Popescu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
Fosta dansatoare s-a chefuit de mama focului alaturi de Delia, Razvan, Codin Maticiuc, Lili Sandu, dar si alte vedete din Romania.

Andreea a facut senzatie printre reprezentatii sexului masculine cu tinuta ei. Ea a purtat o rochie rosie cu spatele gol si mulata pe corp.

De observant este si ca Andreea a slabit considerabil in ultima perioada, iar drept dovada stau imaginile in care apare.
“Am slabit mult, asa este. Dar e foarte bine. Ma bucur mult ca am scapata de cateva kilograme. Sunt multumita de corpul meu acum”, a mai spus fosta dansatoare a Deliei, pentru WOWbiz.ro.

(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate