Fosta elevă a lui Mihai Constantinescu, în lacrimi: „Nu pot să cred! E o tragedie cumplită”

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a picat ca un trăsnet asupra familiei și a cunoscuților.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Celebrul artist se afla în spital de mult timp, dar toată lumea speră că el își va reveni, mai ales că, în ultima verme, apăruseră zvonuri conform cărora starea lui s-ar fi îmbunătățit.

„Nu pot sa cred ca s-a întâmplat asa ceva. E o tragedie cumplita, ma înțelegeam bine cu Mihai Constantinescu, m-a jurizat la nenumărate concursuri. Dumnezeu sa îl odihnească în pace!”, a declarat printre lacrimi Cristina Vasiu, fosta elevă a lui Mihai Constantinescu, pentru WOWbiz.

Citeste si: Locul de veci al lui Mihai Constantinescu a fost pregătit din timp

Citeste si: Drama prin care a trecut Mihai Constantinescu în 2007: „A fost cumplit”

fara descriere

A murit Mihai Constantinescu! Soția lui a confirmat decesul

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul.

„În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constinescu, pentru WOWbiz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate