Fosta gimnasta Maria Olaru nu poate trece prin punctele de frontiera fara o adeverinta medicala speciala. Are montata in coloana o tija din metal, care este detectata de aparate!

In 2006, la doar cinci ani de la momentul retragerii definitive din activitatea competitionala, Maria Olaru, una dintre cele mai valoroase gimnaste din lume, medaliata cu aur la Olimpiada de la Sydney din 2000 si campioana mondiala la individual compus in 1999, avea sa treaca printr-un moment extrem de dificil din punct de vedere medical.

Distribuie pe:

fara descriereDin cauza unui efort fizic, Maria a ajuns sa fie operata pe coloana, la Budapesta, la vertebrele L1 si L2, interventia chirurgicala fiind realizata atunci de unul dintre cei mai de seama specialisti din Europa, profesorul Robert Veres. Doctorul a decis sa-i implanteze sportivei o tija metalica, din titan. In urma acestei interventii chirurgicale, Maria nu mai poate trece acum prin filtrele special de control , aflate la punctele de frontiera, fara a avea la ea un document medical care sa ateste existenta unui corp metalic. “Fara existenta unui astfel de document medical, orice corp detectat de aparate poate deveni suspect”, a precizat unul dintre reprezentantii aeroportului “Henri Coanda” din Bucuresti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate