Vedete

Fosta iubita a lui Avicii face marturisiri la doua zile dupa moartea celebrului artist: "Cat am fost imreuna, el a fost cel mai..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Fosta iubita a lui Avicii face marturisiri la doua zile dupa moartea celebrului artist: "Cat am fost imreuna, el a fost cel mai..."icon photo

Emily Goldberg, tanara cu care dj-ul suedez Avicii traia o frumoasa poveste de dragoste, este devastata de cand iubitul ei a murit.
Frumoasa blonda a postat o serie de fotografii in care apare alaturi de Avicii, pe numele lui, Timp Bergling, extrem de fericita si radianta.”Haide iubito, nu renunţă la noi. Alege-mă, şi îţi voi arăta dragostea. Acestea sunt versuri ale unei melodii pe care Tim a scris-o pentru mine. Mi-aş fi dorit să mă fi ridicat la înălţimea lor. De doi ani cât am fost împreună, el a fost cel mai apropiat confident şi cel mai bun prieten al meu. Acum nu pot să mă uit la Bear (n.r. urs) fără să ştiu că nu-i voi mai vedea faţa niciodată”, a scris ea la una din fotografii.

Avicii a murit la 28 de ani in timp ce se afla in Oman. Artistul se confrunta in ultimii ani cu mai multe probleme de sanatate din cauza alcoolului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune