Vedete

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, sprijin nesperat din partea mamei concurentului de la Exatlon VIDEO

Ana Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu de la Exatlon, a gasit sprijin nesperat si multa intelegere in momentele grele din partea mamei motociclistului. Cea care ar fi trebuit sa ii devina soacra i-a spus brunetei ca poate sa ramana in casa fiului ei cat este nevoie!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


 

Ana Roman a luat decizia sa se desparta de Catalin Cazacu de la Exatlon, saptamana trecuta, la scurt timp dupa ce fostul ei iubit s-a debarasat de ea si a lasat sa se inteleaga, la tv, ca pentru el, ea nu ar prea conta. (Ana Roman sufera dupa despartirea de Catalin Cazacu) 

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, sprijin nesperat din partea mamei concurentului de la Exatlon VIDEO

icon photo

Ranita si deceptionata in dragoste, fosta iubita a lui Catalin Cazacu a gasit sprijin nesperat in momentele grele, chiar din partea mamei concurentului de la Exatlon. Bruneta i-a telefonat mamei lui Catalin si i-a spus ca o sa paraseasca casa barbatului.

“Am fost cu Catalin un an. Noi am locuit impreuna si am avut discutii despre casatorie, despre nunta…despre cum ne-ar fi placut noua sa fie nunta noastra. Avem foarte multi prieteni comuni.

In perioada asta (n.r.:de cand s-a decis sa rupa relatia cu Catalin Cazacu) am avut alaturi prietenii, familia si pe mama lui. Ma inteleg bine cu mama lui, este o doamna deosebita. Acum, nici ea nu stie ce sa spuna. Nu mai stie ce sa zica.

Bineinteles ca am informat-o (despre ruptura dintre ea si Cazacu), iar dansa mi-a spus sa fac ce vreau si ca pot sa raman in casa cat vreau. Este chiar o doamna si s-a comportat exemplar cu mine. Nu ne-am vizitat in perioada asta. Mi-a fost putin imposibil, pentru ca eu muncesc mult si stau in Bucuresti, iar ea locuieste in Timisoara”, a spus Ana Roman, vorbind despre relatia cu cea care ar fi putut sa ii devina soacra si i-a acordat sprijin nesperat in momentele grele.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune