Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, declarații incendiare! Nicoleta Voicu: ”Au fost oameni din afară care au influențat, am eu certitudinea asta”

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au format un cuplu frumos, până când, ”gurile rele” - spune fosta iubită, i-ar fi despărțit.

Autor: A.V.

In articol:

Recent, cei doi artiști, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit, iar în urma separării s-au născut și au circulat diferite zvonuri legate de cei doi.

De data aceasta, Nicoleta Voicu a făcut declarații incendiare despre trecutul ei.

Nicoleta Voicu a declarat pentru Cancan că a fost abandonată de mamă chiar de la naștere și a fost înfiată la vârsta de doi ani. De asemenea, artista a mai mărturisit că nu și-a cunoscut niciodată mamna naturală, dar nici nu își dorește acest lucru. Totodată, a mai povestit că are un fiu, în vârstă de 23 de ani, dintr-o altă căsnicie.

Citeste si: Simulare Evaluare Națională 2019. Astăzi are loc prima probă! Calendarul complet al examenelor

Nicoleta Voicu: ”După divorț, efectiv am luat viața de la zero”

N.V: ”Ne putem ridica din nimic. După divorț, efectiv am luat viața de la zero. E mult mai greu acum. Am ajuns în punctul în care nu mai cred în cuvinte deloc”

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, primele declarații despre femeia care susține că e iubita lui! Ce legătură este între cei doi EXCLUSIV

Are un fiu de 23 de ani

R: „Îți plac copiii?”

N.V: ”Foarte mult!”

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

R: ”Păi, și…”

N.V: ”Păi, am unul. E mare, are 23 ani, băiat”

R: ”Însurat, la școală?”

N.V: ”A terminat facultatea”

R: ”Ce s-a întâmplat de n-au mers căsniciile, greșești tu undeva?”

N. V: ”Punându-mă acum în cealaltă barcă, înțeleg de ce oamenii obișnuiți… fostul meu soț nu avea legături cu partea artistică, noi suntem destul de ciudați, avem lumea noastră, avem trăirile noastre.

Și plecările noastre… acum îmi dau seama că de fapt nimeni n-a fost de vină, dar venind din domenii diferite…”

Citeste si: Oana Zăvoranu, apariție de senzație la ”Vulturii de Noapte”! A continuat ”războiul” cu influencerele de pe net

Căsnicia a eșuat

N. V: ”Eram cu psihicul la pământ, nu aveam niciun orizont. Cel puțin artistic, mă desprinsesem de un om care era baza tuturor legăturilor profesionale. Practic, eram ca într-un aeroport, se derulau toate destinațiile și eu n-aveam nicio destinație. Iar situația asta a mea e destul de delicată, cu creditul la bancă nu-mi permit nicio… și deja sunt așa, într-o oarecare situație ușor delicată. Tot se speculează atât că am stat pentru bani. Nu, am avut concerte în ultima perioadă împreună”

R: ”Ai luat bani de la el?”

N. V: „Nu, tocmai, atât pot unii oameni. Oamenii fără să știe, de fapt, lucrurile în realitate, cine suntem, cum suntem”

Citeste si: Momentul adevărului! De câţi bani are Oana Roman nevoie, lunar, doar pentru plata facturilor? Suma e uriaşă! "Toate astea mă costă..."

Gheorghe Turda e istorie?

Nicoleta Voicu: ”Da. Am suferit, bineînțeles că am suferit. Au fost vreo două săptămâni, eram aici și aveam sentimentul că sunt tot acolo. M-am obișnuit cu greu, dar m-am mobilizat artistic. Nu cred că avem să ne reproșăm ceva unul celuilalt. Pur și simplu, a fost o nepotrivire. Mai degrabă, au fost oameni din afară care au influențat, am eu certitudinea asta. Fiind cunoștințe din apropierea lui, trecutul lui, au avut greutate cuvintele. Eu fiind mai nouă în viața lui, a fost mai greu să demonstrez cu sufletul cele mai bune intenții”

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Simulare Evaluare Națională 2019. Astăzi are loc prima probă! Calendarul complet al examenelor

Doliu în fotbalul românesc! Un cunoscut portar a murit

Câştigurile din muzică ale Giuliei sunt în continuă creştere!  Vezi câţi bani a strâns cântăreaţa!

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment când...”

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies