Fosta iubita a lui Marica e o femeie norocoasa! Laura Teodoru: "Mănânc absolut orice la orice oră şi oricât, fără să mă îngraş"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Prezentatoarea TV e o norocoasa. Are o silueta perfecta fara sa faca eforturi, fara sa se abtina de la mancare sau sa petreaca zile intregi la sala. Laura Teodoru a marturisit ca nu are probleme cu greutatea, chiar daca acum este si mamica.

"Aici merit toată invidia femeilor care fac eforturi mari să se menţina la greutatea mea. Mănânc absolut orice la orice oră şi oricât, fără să mă îngraş, iar la sală ajung foarte puţin spre deloc. Nu pot să spun că sunt happy cu asta, sunt conştientă că acest metabolism va încetini la un moment dat şi atunci va trebui să mă împrietenesc cu sala de fitness. Însă mai e ceva care mă menţine în formă maximă, Sophie, fetiţa mea…", a spus fosta iubita a lui Ciprian Marica pentru protvmagazin.ro.

Constienta de calitatile sale fizice, Laura Teodoru nu considera insa ca are mai multe avantaje decat alte femei, mai putin inzestrate de la natura.

"Nu, nu răzbate mai uşor o femeie frumoasa… Într-adevăr o femeie frumoasă deschide uşile mult mai uşor decât una mai puţin frumoasă dar se şi loveşte des, tot din cauza frumuseţii, de situaţii în care trebuie să demonstreze, că e frumoasă şi deşteaptă pe măsura… Norocul, şansa, conjuncturile sunt cele care te ajută să răzbaţi mai uşor în viaţă şi nu frumuseţea!", a completat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate