Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu are inima frântă: „Mergi cu bine, Zburlici!”

Daniela Vlădescu are inima frântă după ce i-a murit pisica la care ţinea enorm.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere
Daniela Vlădescu are inima frântă pentru că, zilele trecute, a murit una din pisicile sale. Soprana este o mare iubitoare de animale şi a fost devastată. “Mergi cu bine, Zburlici! Of, pisicuta mea cuminte!”, a postat Vlădescu la o poză cu pisica. (vezi ce i-a spus Nicolae Ceauşescu lui Arsenie Boca)

Citeste si: Preţul "jeep-ului" lui Nicolae Ceauşescu a scăzut cu 25%! Licitaţia organizată de ANAF va începe de la aproape 22.000 de euro!

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Elenei Ceaușescu! Ce a strigat soția președintelui înainte să fie executată

Citeste si: Soții Ceaușescu, plânși de un tânăr care nici nu era născut în perioada comunistă. Ce a făcut bărbatul pentru a-i omagia pe cei doi

„Of, imi pare foarte rau! Un sufletel mic si dragalas!...Sa-i primească Dumnezeu sufletul in iubirea și lumina Lui!...Foarte dureroase momente...Fiecare sufletel e de neinlocuit...Foarte trist si dureros!”, au reacţionat amicii sopranei.

fara descriere

Daniela Vlădescu are inima frântă. Este manager la Opera din Constanţa

Daniela Vladescu a fost iubita lui Nicu Ceausescu la sfarsitul anilor '80, fiind alaturi de fiul lui Nicolae Ceausescu in perioada imediat urmatoare Revolutiei din 1989, cand a fost judecat pentru genocid.

Vladescu si-a continuat apoi cariera artistica, devenind una din cele mai apreciate soprane. În prezent, Daniela Vladescu este manager la Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” din Constanta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate