Fosta iubită a lui Smiley s-a măritat, e mămică, dar nu are parte de o viață liniștită! Laura Cosoi și soțul ei, conflict uriaș cu vecinii! EXCLUSIV

Laura Cosoi, fosta mare iubire a lui Smiley, s-a căsătorit în 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și are cu acesta doi copii. Cu toate astea, ea nu are parte de o viață liniștită.

Smiley și Laura Cosoi
Autor: Radu Constantin

In articol:

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-au cumpărat în 2017 un apartament situat într-o vilă, în sectorul 1, sperând ca acolo să aibă parte de liniștea necesară unei tinere familii.

Nu a fost însă cu noroc, pentru că cei doi au nimerit în centrul unui scandaș uriaș purtat de ani buni de vecinii lor.

Fostul proprietar și-a dat vecinii în judecată, Laura și soțul ei au continuat procesul

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, și soțul ei, se ceartă de mai bine de trei ani cu vecinii lor din cauza accesului la spațiile comune ale imobilului. Mai precis, cei doi au cumpărat un apartament la etajul 1 din corpul B a unei vile însă ei dețin două boxe în corpul A. Imobilul este proiectat în așa fel încât singurul mod de a pătrunde la anexele apartamentului să fie pe proprietatea vecinilor, iar aceștia, la un moment dat, n-au mai vrut să le dea voie să treacă pe la ei prin curte, așa că au schimbat încuietoarea.

Laura Cosoi și soțul ei
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin

Scandalul dintre vecini a izbucnit încă dinaintea mutării Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean, însă cei doi au crezut că vor rezolva situația pe cale amiabilă. Din păcate, acest lucru nu s-a putut, iar vecinii au ajuns în instanță.

Citeste si: De ce nu vrea Smiley să se căsătorească. Motivul a contribuit la despărțirea dintre el și Laura Cosoi

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Mai precis, fostul proprietar, cel de la care Laura și soțul ei au cumpărat imobilul, și-a dat în judecată vecinii, solicitând despăgubiri de 10.000 de euro, pe motiv că din cauza acestora, el nu a putut să facă lucrări de reparații, iar valoarea de vânzare a imobilului a scăzut cu această sumă. Situația s-a perpetuat și după mutarea soților Curticăpean, așa că aceștia, în loc să se apeleze la o soluție amiabilă, au ajuns tot în instanță, continuând practic acțiunea fostului proprietar.

Citeste si: Laura Cosoi, mesaj subtil la adresa lui Smiley! Ce a putut spune vedeta despre fostul ei iubit: „Dragostea sau șantajul”

De cealaltă parte, vecinii Laurei Cosoi s-au plâns că soțul vedetei este cel care, la un moment dat a schimbat yala de la intrarea în subsol iar acum ei sunt cei care nu mai pot pătrunde acolo.  

Nici o șansă de împăcare între Laura Cosoi și vecinii ei

Judecătorii nu au reușit să-i împace pe soții Curticăpean și vecinii lor iar procesul continuă și în ziua de azi, la Tribunalul București. Atât soțul Laurei Cosoi cât și vecinii lor au dechis o acțiune unii împotriva celorlalți, sperând ca instanța să le dea dreptate.

Laura Cosoi și Gina Pistol
Laura Cosoi și Gina Pistol, fosta și actuala iubită a lui Smiley

Laura Cosoi și Smiley au avut o relație de 5 ani și s-au despărțit în 2012. Trei ani mai târziu, actrița și-a unit destinele cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, în timp ce Smiley și-a găsit refugiul în brațele Ginei Pistol, ei devenind părinți în urmă cu câteva săptămâni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Laura Cosoi mai vrea un copil! Vedeta și soțul ei au făcut anunțul: ”Un băiețel”

Ce se întâmplă în aceste momente cu Gina Pistol, la spital?! Smiley și-a sunat imediat mama

Gina Pistol trăiește un miracol! Medicii i-au spus că există șanse mici să rămână însărcinată

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

VIDEO. Ce s-a întâmplat la Românii au talent. Sunteți mulțumiți de alegeri?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies