Vedete

Fosta iubita, atac acid la adresa sotiei lui Kamara! "Oana sta toata noaptea la videochat. Ii place ce face. Am clipuri cu ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Fosta iubita, atac acid la adresa sotiei lui Kamara! "Oana sta toata noaptea la videochat. Ii place ce face. Am clipuri cu ea"icon photo
 
Madalina, fosta iubita a lui Kamara, sufera dupa despartirea de artist si o acuza pe sotia lui ca s-a bagat in relatie. 
 
Fosta iubita mai sustine ca Oana este incantata de locul ei de munca, ca ii place ce face si ca i s-a confirmat de catre colegele de munca ale sotiei lui Kamara. 
 
"Tin la el inca. Cand mi se mai face dor, il sun, ma uit pe poze. Este greu. Cel mai greu este seara, atunci cand te pui in cap si vrei sa dormi. In vin in minte momentele frumoase, ti se face dor. 
 
 
Cred ca sotia lui l-a facut o bona full-time. Eu cred ca ea s-a bagat intre noi. Kama sta non-stop cu copilul. 
 
Oana face videochat, asa cum s-a zis si in presa. Ea sta acolo toata noaptea. Pana la 5-6 de dimineata si ea dupa doarme pana dupa-amiaza. 
 
 
Are o viata activa pe Facebook. Ea se intalneste cu tot felul de barbati. Am primit mesaje de la colegele de la videochat, mi-au zis ca ii place ceea ce face, are un anumit show al ei. Imi ziceau ca este incantata. Mi-au trimis chiar si diferite clipuri de acolo. Ea se intalneste cu diversi oameni de acolo", a spus Madalina la WOWbiz. 
 
Ba mai mult, Madalina spune ca Oana are intalniri intime cu alti barbati si crede ca este posibil sa fie contra cost. 
 
"Am inteles ca ea nu doar ca se intalneste cu ei, cu diversi barbati. Ea intretine relatii intime cu ei. Ea a plecat la Cluj cand trebuia sa stea cu baietelul bolnav. Eu cred ca relatiile sunt contra cost, dar nu stiu, nu e treaba mea, nu acuz, dar e probabil", a mai spus Madalina.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune