Vedete

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu de la Exatlon, mesaj pentru Claudia Cream! Ana Roman iarta, dar nu uita! Ce a putut sa-i transmita prin intermediul WOWbiz.ro la prima ei aparitie in public dupa scandal VIDEO EXCLUSIV

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, de la Exatlon, ii transmite un mesaj Claudiei Cream. Parasita de barbatul cu care trebuia sa se casatoreasca, Ana Roman ii ureaza cantaretei sa aiba… noroc in dragoste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, de la Exatlon, nu nutreste sentimente de ura fata de rivala sa, Claudia Cream, dar nici nu poate uita ce i s-a intamplat. (Vezi aici ce a declarat fosta iubita a lui Cazacu, in platou,la WOWbiz.ro) 

 

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu de la Exatlon, mesaj pentru Claudia Cream! Ana Roman iarta, dar nu uita! Ce a putut sa-i transmita prin intermediul WOWbiz.ro la prima ei aparitie in public dupa scandal VIDEO EXCLUSIVicon photo

 

La aproape doua saptamani de la eliminarea Claudiei Cream, din competitia Exatlon, ecourile scandalului provocat de artista se mai aud inca.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, unde fusese invitata in calitate de make-up artist profesionist, pentru a realiza machiajul unor modele, Ana Roman, iubita parasita de Catalin Cazacu din cauza Claudiei de la Cream, a facut fata cu brio primei sale iesiri publice.

Marele esec sentimental, incasat de ea de curand, cand a privit la tv cum viitorul ei sot flirteaza si se apropie de Claudia Cream, i-a lasat brunetei un gust amar.

Lovitura a fost intr-adevar puternica, insa Ana Roman a gasit puterea sa se redreseze, sa accepte ceea ce s-a intamplat si sa mearga mai departe. Convinsa ca a luat decizia cea mai buna pentru ea, bruneta le-a transmis un mesaj celor doi indragostiti pentru intermediul WOWbiz.ro.

Fosta iubita a lui Catalin Cazacu, de la Exatlon, mesaj pentru ex logodnicul ei si Claudia Cream

“Bineinteles ca a fost o lovitura, pentru oricine ar fi fost o lovitura. O sa trec peste, putin mai greu, dar va trece si perioada aceasta”, a declarat Ana Roman pentru WOWbiz.ro.

Intrebata daca crede ca idila nascuta pe platourile Exatlon, intre Cazacu si Cream, are sanse sa se transforme intr-o poveste de dragoste in toata regula, Ana Roman le-a transmis un mesaj celor doi. Fara ranchiuna si privind totul cu detasarea femeii care a luat cea mai buna decizie pentru ea, Ana Roman le-a facut o urare amorezilor sagetati de Cupidon, la Exatlon.

“Nu stiu daca va continua relatia lor si, sincer, nici nu ma intereseaza foarte tare. Daca va continua le doresc sa fie fericiti si sa nu pateasca niciodata ce am patit eu”, a spus in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, fosta iubita a lui Catalin Cazacu, de la Exatlon.

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune