Fosta logodnica a lui Cioroianu a avut o idila cu Placido Domingo? Vezi ce a spus soprana Alexandra Coman despre celebrul tenor!

Soprana Alexandra Coman, fosta logodnica a politicianului Adrian Cioroianu, de care s-a despartit de curand, ar fi avut o idila cu celebrul tenor Placido Domingo!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereSoprana Alexandra Coman a fost, timp de aproape un deceniu, iubita politicianului Adrian Cioroianu, fost ministru de externe. Cei doi se logodisera, dar s-au despartit recent, declarand ca vor ramane in continuare prieteni.

In 2005, pe la inceputurile relatiei dintre soprana si politician, in presa a aparut un interviu cu Alexandra in care s-a scris: “Presa de scandal din Austria a speculat pe seama unei presupuse legaturi amoroase a Alexandrei cu Placido Domingo”. fara descriere Raspunsul sopranei a fost urmatorul: “L-am cunoscut pe Domingo la o receptie, in Viena, unde eram impreuna cu familia mea. Suntem prieteni de familie si ne face placere ori de cate ori ne intalnim cu el si cu sotia lui, precum si cu baietii sau cu nepoatele lor… Am ales o profesie mult prea dificila pentru a reusi sa ma impun bazandu-ma doar pe aspectul fizic”.fara descriere

Adrian Cioroianu isi pune ochelarii de soare inainte sa se urce in taxi!

O celebra soprana a fost pusa sub acuzare. Vezi de ce se face vinovata!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate