Fosta logodnică a lui Ronaldo, declaraţie dură în scandalul în care portughezul este acuzat de viol! “Avea o obsesie”

Raffaella Fico (30 de ani), logodnica lui Cristiano Ronaldo timp de 11 luni, sare în apărarea portughezului în scandalul în care este acuzat de viol de Kathryn Mayorga

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Starul lui Juventus Torino este în centrul unei poveşti incredile, fără şanse de a fi stopate. Kathryn Mayorga, o tanara din America, îl acuza pe Ronaldo că ar fi întreţinut relaţii sexuale fără acordul ei şi aduce multe probe în acest sens. 

fara descriere

Totuşi, în mod surprinzător, Raffaella Fico, cea care i-a fost parteneră de viaţă o bună perioadă de timp, o pune la zid pe femeie şi vorbeşte la superlativ despre fotbalist! (ce cadou surpriza a primit o vedeta din Romania de la Cristiano Ronaldo)

Fosta logodnică a lui Ronaldo vorbeste si ea despre acuzatiile de viol! "Ramai uimit"

"Când auzi astfel de lucruri, nu poţi decât să rămâi uimit. Am fost logodiţi timp de 11 luni şi pot garanta faptul că este un om normal, liniştit, un tip simplu. A fost un adevărat gentleman pe întreagă durată a relaţiei.

Acasă făcea lucruri fireşti. Avea o singură obsesie, pentru antrenament. În rest cinăm, ne uităm la filme. Nimic neobişnuit", a declarat Raffaella pentru Gazzetta.it.

fara descriere

Cristiano Ronaldo şi Raffaella Fico au fost împreună din luna iunie a anului 2009, chiar în perioadă incriminata de Kathryn Mayorga.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate