Fosta mare voleibalista Cristina Parv a absolvit o scoala de fotomodele din Brazilia. De anul viitor va participa oficial la prezentari de moda!

Considerata cea mai valoroasa jucatoare de volei din Romania, din toate timpurile, Cristina Parv, care traieste acum in Brazilia, alaturi de cei doi copii ai ei, a absolvit ieri una dintre cele mai cunoscute scoli de modeling din America de Sud.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descriereUrmare a acestor cursuri incheiate cu calificativul foarte bine, Cristina va fi invitata de anul viitor sa participe la cele mai importante prezentari de moda din Brazilia.

“Tot timpul, pentru mine, moda a reprezentat un mare hobby. Sigur ca nu m-am gandit sa transform acest hobby intr- o profesie. Pentru mine, sportul reprezinta si va reprezenta tot timpul profesia de baza. Voi trata si prezentarile de moda la care voi fi prezenta cu maxima seriozitate, asa cum am facut si pe perioada cat am activat ca sportiva de performanta”, a explicat Cristina Parv pentru WOWbiz.ro. Cristina a fost casatorita cu Giba, cel mai valoros jucator de volei al lumii din toate timpurile. Cei doi au divortat in urma cu aproape doi ani.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate