Fosta Miss Romaia a renuntat la inhibitii! A aratat tot! Imagini fierbinti cu Ioana Filimon

Ioana Filimon, timisoreanca devenita Miss Romania, este, cu siguranta, cea mai dezinhibata dintre castigatoarele concursului de frumusete de la noi din tara.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Ioana Filimon, timisoreanca devenita Miss Romania, este, cu siguranta, cea mai dezinhibata dintre castigatoarele concursului de frumusete de la noi din tara.

Ioana Filimon este una dintre castigatoarele Miss Romania cu totul si cu totul atipice. Frumoasa din cale afara, timisoreanca se poate lauda cu o licenta si un master in Ingineria si Protectia Mediului, ea fiind, probabil, una dintre putinele castigatoare ale unui asemenea concurs care poate spune, pe bune, ca “lupta pentru salvarea balenelor esuate” sau impotriva poluarii. Dar asta nu este totul, pentru ca Ioana Filimon, posesoare a unui bust care ar face orice barbat sa ameteasca usor, nu pretinde ca este si naturala, ea recunoscand ca a apelat la interventii estetice.

Ioana Filimon a pozat goala! Miss Romaia 2016 a renuntat la inhibitii

Si, cum, ca orice miss care se respecta, Ioana Filimon este posesoarea unui corp de invidiat, timisoreanca nu este genul de femeie care sa spuna “NU” cand vine vorba de actul artistic al unor fotografii extrem de senzuale. Asa ca, in ultima vreme, fosta Miss Romania 2016, a renuntat la inhibitii si a inceput sa pozeze cu din ce in ce mai putine haine pe ea, ajungand chiar la o serie de nuduri artistice.

De altfel, Ioana Filimon, Miss Romania 2016, devenise cunoscuta in lumea showbiz-ului ca model chiar si inainte de a deveni regina frumusetii din Romania, iar acum este una dintre cele mai curtate domnisoare din high-life-ul romanesc, ea fiind surprinsa adeseori in compania unor personaje precum Codin Maticiuc sau Mihai Bendeac si a ajuns sa fie una dintre clientele obisnuite ale cluburilor de lux de la malul marii.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate