Fosta nevasta a lui Constantin Iosef, sotul lui Teo, iese la masa cu fosta soacra!

Dupa o casnicie care a durat mai multi ani, Constantin Iosef si Cerasela Hordobetiu s-au despartit, in ciuda faptului ca la mijloc era vorba si de cei doi copii ai cuplului. Ulterior, Constantin s-a casatorit cu vedeta tv Teo Trandafir, dar asta nu a insemnat automat ruperea legaturilor de familie cu prima nevasta.

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descrierePe contul ei de facebook, Cerasela Hordobetiu, care isi mai pastreaza inca numele de Iosef, a postat de curand o fotografie in care apare impreuna cu cei doi copii pe care ii are cu actualul sot al lui Teo, Constantin, dar si cu mama acestuia! Fosta soacra a Ceraselei a pastrat relatii foarte bune cu familia fostei patinatoare, mai ales ca este atasata de cei doi juniori, Eduard si Sorian, carora le-a facut mereu toate poftele.

In alta ordine, de idei, Cerasela (41 de ani), o sportiva de top si participanta chiar la Olimpiada de la Seul, din 1988, se gandeste mai in gluma, mai in serios, sa se reapuce de practicarea patinajului, asa cum s-a confesat unor prietene.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate