Fosta nora a lui Nicolae Ceausescu a murit saptamana trecuta! Prima sotie a lui Valentin va fi incinerata! A fost singura femeie care i-a daruit un nepot fostului dictator! Cum arata ea

Iordana Borila, fosta sotie a fiului cel mare a lui Nicolae Ceausescu, a murit vinerea trecuta, la Spitalul Elias, bolnava de cancer.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereValentin Ceausescu s-a casatorit cu Iordana Borila in 1970, dar s-au despartit 17 ani mai tarziu,  desi cei doi aveau impreuna un baiat, Daniel, nascut in 1981, conform EVZ.

Se pare ca fiul cel mare al lui Ceausescu si Iordana Borila s-au cunoscut in liceu, cei doi fiind colegi, chiar daca viitoarea nora a fostului dictator era cu un an mai mare ca Valentin. Iordana Borila a studiat Istoria Artelor si a fost muzeograf. Conform lui Vladimir Tismaneanu, dupa divortul de Valentin Ceausescu, femeia si fiul sau au emigrat in Israel, apoi in SUA. In ultimii ani insa, cei doi s-au intors in Romania. fara descriere

Daniel Valentin Ceausescu este singurul nepot al fostulului lider al PCR, singurul care va duce mai departe numele fostului dictator. Tot Tismaneanu sustine ca, desi Elena Ceausescu nu s-a inteles prea bine cu nora sa, a avut o slabiciune pentru Daniel, acesta era vazut de multe ori in resedinta familiei prezidentiale. Valentin Ceausescu s-a recasatorit dupa 1990 si are cu actuala sotie o fiica.

Ce face astazi fiul lui Valentin Ceausescu si cum arata el vedeti pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate