Fostă prezentatoare tv, reclamată la Protecția Copilului! ”Au făcut anchetă socială”

O jurnalistă, fosta prezentatoare tv, devenită influencer, a avut parte de o experință neplăcută, după ce a fost reclamată la Protecția Copilului.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Fosta prezentatoare tv, Alina Greavu, mamă a trei copii, un băiețel și două fetițe gemene, a devenit cunoscută în mediul online sub numele de ”Aluziva”.


In articol:

Jurnalista povestește pe Instagram și pe canalul ei de Youtube întâmplările sale de mamă cu trei copii mici. Tocmai două astfel de întâmplări au dus-o, recent, în fața asistenților de la Protecția Copilului. Pentru că Alina Greavu a fost reclamată de una dintre urmăritoarele ei.

Alina Greavu Aluziva
Fosat prezentatoare tv, Alina Greavu, este mama a trei copii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Totul a pornit de la două filmulețe pe care cea cunoscută în mediul online ca ”Aluziva” le-a postat pe Instagram. ”Se jucau vara afară pentru că stăm la curte și erau în pamperși se udau cu furtunul. Ăsta a fost primul video. Apoi, am postat un video în care gemenele trăgeau de aceeași jucărie, chiar dacă au și altele. A sesizat Protecția Copilului, în plângere a zis că am postat scene violente cu copiii”, a povestit Alina Greavu în emisiunea de la radio a lui Răzvan Exarhu.

Alina Greavu, cunoscută în mediul online ca ”Aluziva”: ”Mulțumesc oamenilor de pe Instagram”

”M-au sunat de la Protecția copilului, le-am spus că sunt doi copii care se jucau cu o jucărie și se jucau cu apă cu furtunul în curte. Au venit acasă și au făcut anchetă socială să vadă că sunt în regulă copiii. Apreciez cumva că organele abilitate își fac treaba. La orice plângere vin și verifică. Ăsta e un lucru bun. Ne-au întrebat câte camere avem în casă, ce mănâncă, ce venituri avem, niște chestii ca să-și dea seama că nu e cazul să vină la noi să facă anchetă socială, dar mulțumesc oamenilor de pe Instagram”, a povestit Alina Greavu.

Din păcate, nu este singurul influencer care este atacat după ce-și expune viața pe rețelele de socializare. De multe ori, vedetele au fost criticate pentru anumite imagini postate pe Instagram, mai ales dacă în ele apar copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum își câștigă Mirela Vaida banii! Vedeta a spus totul în direct

Denise Rifai CV și date biografice. Vezi toate informațiile despre prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Andreea Mantea, sfaturi pentru Bianca Comănici, după despărțirea dureroasă de Livian de la Puterea Dragostei: ”Să meargă cu capul drept pe stradă”

Cu un zâmbet timid și ochi albaștri, micuțul băiețel a furat inimile telespectatorilor. Peste zeci de ani, a ajuns prezentatorul unei emisiuni matinale. Iată despre cine este...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies