Fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată! Uite-o pe Dana la o petrecere unde a făcut senzaţie cu fusta ei scurtă!

E clar că fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată. Dana i-a dăruit doi copii actualului antrenor al Faimoşilor de la Exatlon

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii Danei Milu sunt de acord că fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată. Zilele trecute, Dana a fost invitată la aniversarea unei prietene şi s-a făcut remarcată prin fusta scurtă, care i-a pus în evidenţă picioarele. (vezi ce fostă concurentă de la Exatlon a spus despre Kiriţă că e misogin)

Fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată: “Eşti enervantă de-a dreptul..."

“Aşa ceva? Aşa mamă frumoasă?”, a postat Roxana, fiica Danei, care s-a ocupat de machiajul mamei sale. “Eşti enervantă de-a dreptul...sigur ai găsit tu o reţetă prin care întinereşti şi nu vrei să ne-o împărtăşesti şi nouă, muritorilor de rând”, a scris un amic de-al Danei.

fara descriere

Fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată. Giani şi Dana au divorţat în 2007

Complimentele pe care le primeşte demonstrează că fosta soţia a lui Giani Kiriţă e mai sexy ca niciodată. Giani şi Dana au divorţat în 2007, după o relaţie de 15 ani, cei doi având doi copii, pe Roxana şi Marco.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate