Fosta soție a lui Adrian Pintea, fericită în brațele lui Laurențiu! Lavinia s-a căsătorit cu medicul în 2014 FOTO

Vedete

Fosta soție a lui Adrian Pintea, fericită în brațele lui Laurențiu! Lavinia s-a căsătorit cu medicul în 2014 FOTO

Lavinia Tatomir are parte de un concediu superb în Grecia, împreună cu soțul, în spectaculoasa insulă Santorini.

Lavinia Tatomir are parte de un concediu superb în Grecia, împreună cu soțul, în spectaculoasa insulă Santorini. Lavinia Tatomir și-a revenit cu greu după dispariția prematură a primului ei soț, marele actor Adrian Pintea, decedat în 2007, la doar 52 de ani. După ani buni, Lavinia și-a refăcut viața, măritându-se în decembrie 2014 cu medicul Laurențiu Cârstea, alături de care se află în prezent într-o vacanță de vis.

Citeste si: Florin Zamfirescu e convins că autorităţile ascund adevărul în cazul crimelor de la Caracal: „Toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați”

Citeste si: Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral! Ce se întâmplă cu actorul de 83 de ani

  ”Oricât de vestita insula Santorini (Grecia) pentru apusul de o frumusete aparte pe care îl poți admira aici, oricât de animata, plina de taverne, restaurante și magazine diverse, oricât de fascinantă prin construcțiile impresionante de pe stâncile abrupte și platformele suspendate deasupra mării, nu pot sa nu recunosc ca mi-e dor de tara mea frumoasa, ca ma simt norocoasa ca m-am născut în enigmatica si insolita Romania cea verde.

Îmi iubesc tara cu speranța!”,
a scris Lavinia pe Facebook.