Fosta soție a lui Alexa a șters-o de la prieteni pe Anamaria Prodan deși, la un moment dat, erau foarte apropiate! Ce îi transmitea sexy-impresara Izabelei

Fosta soție a lui Dan Alexa, Izabela, și Anamaria Prodan au fost, la un moment dat, foarte apropiate. Sexy-impresara chiar participa la petrecerea de ziua de naștere a Izabelei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În luna martie 2016, Anamaria Prodan participa la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a Izabelei. ”La mulţi ani, draga mea! Să-mi trăieşti un milion de ani! Vă iubesc enorm”, îi transmitea Anamaria Prodan Izabelei.

fara descriere

La câteva zile distanţă, Anamaria Prodan posta o nouă fotografie cu Izabela Alexa şi profita de ocazie pentru a-i declara iubire: ”La mulţi ani, Iza! Te iubim”, relatează Cancan.

fara descriere

La un moment dat, Dan Alexa a fost surprins recuperându-și telefonul de la Anamaria Prodan, însă episodul nu a stârnit cine știe ce valuri în media, având în vedere că cei doi erau prieteni de familie, iar sexy-impresara chiar a participat seara la ziua Izabelei.

La câteva zile după ce Ionel Ganea declara că Anamaria Prodan că ar avea o relaţie extraconjugală cu Dan Alexa, Izabela a confirmat divorţul de fostul fotbalist. Totodată, ea scria pe Facebook ulterior mesaje cu subînțeles. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate