Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a aniversat ziua de naștere! Ce mesaj a primit Alina Vidican: ”Să nu te temi de nimeni și nimic!”

Penultima soție a lui Cristi Borcea a împlinit 36 de ani, fiind felicitată de părinți.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Penultima soție a lui Cristi Borcea a împlinit 36 de ani, fiind felicitată de părinți și de prietenii apropiați. Măritată cu fostul acționar dinamovist între 2011 și 2016, Alina Vidican se ocupă astăzi de cei doi copii rezultați din căsnicie, Alexandru și Gloria, dar și de afacerile pe care le are în derulare în Timișoara. Cel mai frumos mesaj primit de fostul fotomodel a purtat semnătura părinților, Mariana și Ioan. 

Citeste si: Clipe grele pentru Borcea! Poliția și armata au intervenit în forță. S-a lăsat cu focuri de armă

Citeste si: Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul: „Arătam ca o purcică. Mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi...”

”La mulți ani, fiica mea, mândria mamii! Îți doresc să nu te temi de nimeni și nimic, să fii mereu la fel de veselă, bună, energică, perseverentă, curioasă, neobosită. Fericirea mea, să nu știi ce înseamnă tristețea, fiecare zi să-ți dăruiască zâmbete, cât mai multe bucurii, vise frumoase care, neapărat, vor deveni realitate. Te iubim, mami si tati”, așa sună mesajul postat de părinții Alinei Vidican. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate