Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr cu 15 ani decât ea! Dana i-a dăruit doi copii lui Giani!

Amicii Danei au aflat că fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr. Dana Milu a fost măritată cu Giani Kiriţă, căruia i-a dăruit doi copii, pe Roxana şi pe Marco. Cei doi au divorţat, însă, în 2007, după aproape 15 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. (vezi motivul pentru care Giani Kiriţă a ajuns de urgenţă la spital)

Citeste si: Cătălin Cazacu şi-a făcut un tatuaj incredibil pe picior: „Cu adevărat simţi că trăieşti după 200 km/h” FOTO

Citeste si: Surpriză colosală de ziua lui Giani Kiriță! Victor Slav și Cătălin Cazacu au intrat peste el în casă, în toiul nopții: „Bă, ați înnebunit?!”

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr. Roberto Cristian are cel mult 25 de ani 

De atunci, Dana nu şi-a mai asumat nici o relaţie sentimentală oficială, preferând să se dedice creşterii Roxanei şi lui Marco. De puţină vreme, ea s-a implicat, însă, într-o poveste de dragoste cu Roberto Cristian, un bărbat care pare să aibă cel mult 25 de ani.

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr. S-au fotografiat împreună pe capota unei maşini 

E clar că fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr. Cum Dana are în jur de 40 de ani, ea este cu aproape 15 ani mai în vârstă decât partenerul ei. Serile trecute, cei doi s-au fotografiat împreună pe capota unei maşini, în faţa Palatului Parlamentului, şi şi-au trimis zeci de inimioare pe paginile de socializare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate