Vedete

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă! Amicii s-au arătat încântaţi de cum arată Dana: “Promit să dau toţi infractorii pe mâinile tale!”

La o petrecere, fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă! Amicii s-au arătat încântaţi de cum arată Dana: “Promit să dau toţi infractorii pe mâinile tale!”icon photo

Recent, fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă. Dana Milu, femeia care i-a dăruit doi copii lui Giani, pe Roxana şi Marco, şi-a surprins prietenii atunci când a apărut la o petrecere cu un chipiu de poliţist pe cap şi cu o geacă ce semăna cu cea a agenţilor de la Rutieră.

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă: "Am intrat ilegal într-un magazin, trebuie să mă arestezi”

Sobrietatea uniformei a contrastat cu rujul roşu aprins aplicat peste buze, efectul fiind apreciat de toată lumea. “Wow, eşti cea mai frumoasă poliţistă...Am intrat ilegal într-un magazin, trebuie să mă arestezi”, au reacţionat câţiva amici. (vezi cum l-a atacat doctorul Cristian Andrei pe Giani Kiriţă)

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă! Amicii s-au arătat încântaţi de cum arată Dana: “Promit să dau toţi infractorii pe mâinile tale!”

Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă: “Cineva a încălcat legea"

De curând, fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a deghizat în poliţistă. “Cineva a încălcat legea…Promit să dau toţi infractorii pe mâinile tale”, au mai fost alte câteva din replicile prietenilor Danei Milu.

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune