Fosta soție a lui Ionel Ganea ar vrea să-l vadă pe fostul sportiv la închisoare: „Golanii care lovesc femei merită la pușcărie”

DIsputele dintre Ionel Ganea și fosta lui soție, Dana, continuă, deși femei a repetat în numeroase rânduri că nu vrea să mai abiă de-a face cu el

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Fosta soție a antrenorului a lansat acuzații grave la adresa sportivului, după 24 de ani de căsnicie și nu mai există cale de împăcare între ei. Dana a cerut de la Ionel Ganea o despăgubire de 45.000 de lei, dar și o pensie de 5.000 de lei. Ambele cereri au fost respinse magistrați la sfârștiul anului 2019.

Dana Iaru trăiește tot timpul cu teamă, din cauza fostului partenerului de viață, de care se simte amenințată în continuare.

Magistrații judecă doar ce vor ei. M-am convins! Dacă ai influență și ești persoană publică, totul este în favoarea ta. Deja m-am obișnuit și cred că am luptat în zadar… bani cheltuiți și nervi întinși la maximum. Golanii care lovesc femei merită la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime”, a declarat Dana Iaru pentru Cancan.

fara descriere

Fosta soție a lui Ionel Ganea, declarații tăioase despre divorț

După ce i-au fost respinse cererea la o despăgubire de 45.000 de lei, dar și cererea la o petru de 5000 de lei, fosta soție a antrenorului a făcut declarații tăioase.

„Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere.

Citeste si: SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

fara descriere

Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a declarat Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea, pentru Cancan, în urmă cu ceva timp. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate