Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru, împiedicată de greva magistraţilor să câştige procesul cu miză de 50.000 de euro! Noemi se luptă în justiţie pentru banii cuveniţi tatălui ei!

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru se judecă cu compania aeriană la care a lucrat tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru se judecă cu compania aeriană TAROM. Noemi Dragomir, carev e stewardesă, se judecă de mai mulţi ani cu TAROM, în calitate de moştenitor legal al tatălui ei decedat, Dragomir Constantin Ion, care a lucrat pentru compania aeriană. Acesta a câştigat în instanţă recuperarea unor drepturi băneşti în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dar Tarom a contestat decizia în acest proces în care tatăl lui Noemi a cerut executarea silită a Tarom. (vezi ce a făcut Mitoşeru atunci când o dansatoare din buric a venit la masa lui)

Citeste si: Andreea Mantea, lovitura “sub centura” pentru Mihai Mitoseru: “Ce va trebui sa faca mirele pentru a nu ajunge ca tine…?” Jador vine si el la nunta, cu microfonul batut cu diamante

Citeste si: Mihai Mitoșeru și Noemi, surprinși împreună cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai” . Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Astfel, Noemi a devenit parte în procesul de la Judecătoria Buftea, în calitate de intimat creditor. Pe 28 iulie 2018, decizia i-a fost nefavorabilă: “Dispune întoarcerea în parte a executării silite şi obligă intimatul creditor să restituie contestatoarei toate sumele executate silit în dosarul de executare nr. 944/2017 care exced sumei de 224647,75 lei (178072 lei - debit net actualizat cu indicele de inflaţie până la data plăţii efective, 38123 lei – dobândă legală, 8452,75 lei – cheltuieli de executare)...Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2330 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 1224 lei reprezentând jumătate din onorariul de avocat, 183 lei reprezentând jumătate din costul fotocopierii dosarului de executare şi 925 lei reprezentând jumătate din onorariul pentru expertiză.”

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru se judecă cu compania aeriană: "S-a dispus suspendarea activităţii de judecată" 

La rândul ei, Noemi a contestat decizia, iar procesul a mai avut un nou termen, pe 28 noiembrie 2019. „Amână cauza - încuviinţează cererea de amânare”, a fost hotărârea judecătorilor, care au dat un nou termen, pe 30 ianuarie 2020. Din păcate pentru Noemi, care speră să intre în posesia banilor, procesul nu s-a judecat pentru că judecătorii au decis, la finalul lui ianuarie, să amâne cauzele în semn de protest faţă de decizia de abrogare a pensiilor speciale ale magistraţilor: “În baza Hotărârii Adunării Generale a Judecătorilor din data de 29.01.2020 prin care s-a dispus suspendarea activităţii de judecată, amână cauza la data de 09.04.2020”.

Mihai şi Noemi Mitoşeru au anunţat la sfârşitul verii că s-au separat, ei divorţând apoi la notar. “Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!. Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi”, a postat Mitoşeru.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Aici a fost începutul sfârşitului pentru căsniciile Oanei Roman şi a lui Mihai Mitoşeru! După ce au făcut această fotografie, s-a ales praful! FOTO

Camelia Mitoșeru crede în împăcarea dintre Mihai Mitoșeru și Noemi: „Mai e o ușă deschisă”

Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate despre relația cu Noemi, fosta lui soție: „Încă ne iubim”

Mihai Mitoșeru a plâns în direct, după ce a semnat actele de divorț: „E greu să fii singur”

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies